English | Magyar

GOLDEN CHOCO EGG

KRISTÁLY AJÁNDÉKCSOMAG

24 990 Ft

Selymes, svájci csokoládé tojásba rejtett kristály nyaklánc, fülbevaló vagy karkötő.

A csomag tartalma:

  • 1 db Svájci csokoládétojás
  • 1 db Különleges csiszolású kristályékszer
  • 1 db Díszdoboz
  • 1 db Kísérőkártya
  • 1 db Dísztáska

Az ajándékcsomag házhozszállítása ingyenes!


Ha egy bizonyos szín összeállítást szeretne a képek között megtalálja színkódokat.

Ha egy bizonyos szín összeállítást szeretne a képek között megtalálja színkódokat.

Ha egy bizonyos szín összeállítást szeretne a képek között megtalálja színkódokat.

A csomagban elhelyezünk egy elegáns kísérőkártyát, az Ön által megálmodott szöveggel.

A Csokoládé

A csokoládétojás exkluzív, magas kakaótartalmú csokoládéból készül svájci recept alapján. Az általunk használt csokoládé gluténmentes, így bárki örömmel élvezheti bársonyos ízét.

Az Ékszer

Minőségi, "BERNS" által forgalmazott kristállyal díszített ékszert rejt a csokitojás. Minden ékszer kézzel készített, elsőosztályjú éskülönleges csiszolású kristályok és alapanyagok felhasználásával készült.

Az Ajándékcsomag

Az ajándékcsomagot úgy állítottuk össze, hogy Ön könnyen, de mégis stílusosan ajándékozhassa meg hölgy ismerőseit. A csomag mindent kompletten tartalmaz, így nem kell bajlódni a csomagolással vagy a kiszállítással. Mi ezt mind elvégezzük Ön helyett.

Az aranyfóliába csomagolt, ékszert rejtő csokoládétojást exkluzív külsejű, dombornyomott és aranyozott díszdobozba tesszük. Az Ön kérésére egy elegáns kísérőkártyát is mellé helyezzük, ami szavakban is kifejezi mindazt, amit érez.  A Díszdobozos Arany Csokitojást és kísérőkártyát egy stílusos ajándék papírtáskában adjuk át a szállítási címen, az Ön által megjelölt napon.

A Szállítás

Az ajándékcsomagok szállítását magunk végezzük. Így garantáljuk a stílusos és sérülésmentes kiszállítást. Azt szeretnénk, hogy az elérhető legtökéletesebb állapotban adjuk át az ajándékot.

Egyedi tartalom

Ajándékba szánt ékszerét szeretné elrejteni az Arany Csokitojásban, például egy eljegyzési gyűrűt? Önnek csak annyit kell tennie, hogy eljuttatja hozzánk az ékszert, és mi belehelyezzük a csokoládétojásba.