English | Magyar

GOLDEN CHOCO EGG

3 DARABOS AJÁNDÉKCSOMAG

13 990 Ft

Selymes, svájci csokoládé tojásba rejtett divatékszer (nyaklánc, fülbevalő, gyűrű vagy karkötő.

A csomag tartalma:

  • 3 db Svájci csokoládétojás
  • 3 db Divatékszer
  • 3 db Aranyszütyő
  • 1 db Kísérőkártya
  • 1 db Dísztáska

Az ajándékcsomag házhozszállítása ingyenes!


A csomagban elhelyezünk egy elegáns kísérőkártyát, az Ön által megálmodott szöveggel.

A Csokoládé

A csokoládétojás exkluzív, magas kakaótartalmú csokoládéból készül svájci recept alapján. Az általunk használt csokoládé gluténmentes, így bárki örömmel élvezheti bársonyos ízét.

Az Ékszer

A csokoládétojások belsejében minőségi divat ékszert rejtettünk el. A tojásokban találhat nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt vagy karkötőt. Színük és típusok tojásonként változó, hogy izgalmas legyen a meglepetés.

Az Ajándékcsomag

Az ajándékcsomagot úgy állítottuk össze, hogy Ön könnyen, de mégis stílusosan ajándékozhassa meg hölgy ismerőseit. A csomag mindent kompletten tartalmaz, így nem kell bajlódni a csomagolással vagy a kiszállítással. Mi ezt mind elvégezzük Ön helyett.

Az aranyfóliába csomagolt, ékszert rejtő csokoládétojást exkluzív külsejű, dombornyomott és aranyozott díszdobozba tesszük. Az Ön kérésére egy elegáns kísérőkártyát is mellé helyezzük, ami szavakban is kifejezi mindazt, amit érez.  A Díszdobozos Arany Csokitojást és kísérőkártyát egy stílusos ajándék papírtáskában adjuk át a szállítási címen, az Ön által megjelölt napon.

A Szállítás

Az ajándékcsomagok szállítását magunk végezzük. Így garantáljuk a stílusos és sérülésmentes kiszállítást. Azt szeretnénk, hogy az elérhető legtökéletesebb állapotban adjuk át az ajándékot.

Egyedi tartalom

Ajándékba szánt ékszerét szeretné elrejteni az Arany Csokitojásban, például egy eljegyzési gyűrűt? Önnek csak annyit kell tennie, hogy eljuttatja hozzánk az ékszert, és mi belehelyezzük a csokoládétojásba.